|
|
|||
|
|||
|
- Kendi dirseğini yalamanın imkansız olduğunu
- Ördeğin vakvaklamasının yankı yaratmadığını ve bunu kimsenin açıklayamadığını - Dünyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların %23 ünün, makinenin üstüne oturup kendi popolarının fotokopisini çekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldiğini - Yaşamın boyunca uyku sırasında yaklaşık 70 böcek ve 10 örümcek yiyeceğini (Mmmmh!! - İdrarın zifiri karanlıkta parladığını - Eğer çok şiddetli hapşırırsan, kaburgalarından birini kırabileceğini - Hapşırmayı engellemeye calışırsan, başındaki veya boynundaki damarlardan birinin yırtılabileceğini ve ölebileceğini - Hapşırdığın sırada gözlerini açık tutmaya çalışırsan, yerlerinden fırlayabileceklerini - Domuzların vücut yapılarından dolayı hiçbir zaman başlarını yukarı kaldırıp gökyüzüne bakamadıklarını - Dünya nüfusunun %50 sinin hiç telefonla konuşmadığını - Farelerin ve atların kusamadıklarını - 1 saat süreyle kulaklıkla birşey dinlemenin kulaktaki bakteri sayısını %700 arttırdığını - Çakmağın kibritten önce bulunduğunu - Parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan için benzersiz olduğunu - Bu yazıyı okuyan insanların %75 inden fazlasının, dirseklerini yalamaya çalışacaklarını.. ![]() Biliyormuydunuz? |
|
|
||||
|
||||
![]() Emeğinize sağlık.. Gülümsetiyor gerçekten... |
|
|
|||
|
|||
|
harika olmuş. ellerine sağlık...
|
|||
|
|||
|
Evet bunları biliyorum
Emeğe saygı...
Not: Bu arkadaşımıza imza yasak ![]() MH ![]() ![]() emir büyük yerden ![]() |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||
Konu KaraKurT_44 tarafından (05-03-2009 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|||
|
|||
|
Ehehehu..:P Bilgiler paylastıkca artar..Cok gzuel olmus..Sabah sabah ilac gibi geldi..:
![]()
|
|||
|
|||
|
Bu yazıyı okuyan insanların %75 inden fazlasının, dirseklerini yalamaya çalışacaklarını..
BEN YAPMAYA CALIŞTIM GERCEKTEN ELİNE SAĞLIK HARİKA OLMUŞ ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
ğüzeldi dostum ğerisinide bekliyorum
![]()
|
|||
|
|||
|
Arkadaşım senin klavyedeki "G" tuşu bozuk mu
![]() ![]()
Not: Bu arkadaşımıza imza yasak ![]() MH ![]() ![]() emir büyük yerden ![]() |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||
|
|||
|
Çok ilginç şeyler tşk kardeş...

Normal