|
|
|||
|
|||
|
son savaş bi oyun çok eğlenceli bi oyun bence ama bunun oyun olduğunu unutup kendini kral gibi gören asarım keserim vsvsvs bilmem kaçtane krıstalım var sana kara büyü yaparım diye tehditte bulunan arkadaşlar....bence söylenmiş herşey yapılması gereken sözdür ...birine çok kızabılırsınız ama onu tehdit etme hakkınız yoktur...kendınızı oyunda yükseksiniz die real hayatta da yüksek görmeniz ben nslsa bunu korkuturum dediğimi yaptırırım dıyosanız..çok büyük gaflet içindesinizdir...
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Yürü be kim tutar seni çok güzel konuştun walla ![]()
Not: Bu arkadaşımıza imza yasak ![]() MH ![]() ![]() emir büyük yerden ![]() |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||
|
|||
|
Yürü be
![]()
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
selam ardadaşlar bende oyuna ilk başladığımda kendilerini bişey sanan suni komutanlara saldırıpta hatrı sayılır miktarlar aldığım zaman bu tür tehditler almıştım şimdide bizler o konum dayız bize düşende bu tür yanlışları yeni hesap sahiplerine yada bizlerden güçsüz komutanlara yapmamamız gerekir rübbesi ne olursa olsun kim olursa olsun bu oyunda hep beraber olduhumuz için bu kadar zekli üç beş kişiyle ne bi zevk verir ne de heyecan biz bize otuırup dururuz burda neyse hepinize bol ganimetler ..
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
Not: Bu arkadaşımıza imza yasak ![]() MH ![]() ![]() emir büyük yerden ![]() |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||
|
|||
|
burası oyundan daha renkliymiş yahu
|
|
|
|||
|
|||
|
komutan verdihin cevatta dahi tetdit unsuru var ken tam manasıyla oyunda adalet ve eşitlihi savunan birinie iftira attıhının farkındasın dimi bence gercekleri sende en az benim kladar iyi ğörüyor fakat bir adım öne cikmak için yanındakilerede camur atmaktan kacınmayan birisin komutan sen yinede yolun acık bereketin bol olsun
|
|||
|
|||
|
Bir Tehtid Etmiş Bunu O Yüzden Yazmış Bu Yazıyı Arkadaşımız
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında Kendisini Tehtid Eden Kişiye Buradan Bir Mesaj Gönderiyor Tebrikler ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
İkincisi, düzgün yazdıktan sonra o yazdığın kelime yığınlarını dikkatlice, anlayarak oku sonra gel bana cevap yaz Bir de kimseye itiraf filan attığım yok daha doğrusu itiraflık bir konu yok ve benim bir adım öne çıkmaya ihtiyacımda yok... ![]()
|

Normal