|
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar ben derim ki bütün Kuzey ittifakları bir ittifakta toplansın. Böylece oyunun en güçlü ittifağı olmuş olur. Bir düşünsenize. Bence bütün ittifaklar birleşsin.
|
|||
|
|||
|
herkez bir ittifakta toplanmalı bncede çok doru bir düşünce
|
|
|
|||
|
|||
|
evet bencede iyi bir fikir ben kendi fikrimi söylersem bildiğiniz gibi kuzeyin en güçlü ittifağı olan No FeAr *a gelmenizi tavsiye ederim jan_pol*u ezip geçeriz vede rakibimiz kalmaz
|
|
|
|||
|
|||
|
Hiç Sanmıyorum Bence Hepsi Rekabette kalsınlar Saygılar ..Bo0dyGuard..
|
|||
|
|||
|
selam bütün kuzeyli komuan arkadaşlarım birleşmek çok güzel bende farklı bir teklif getireyim o zaman ittfakım olan Güneylilere Ölüm ittifakı isim olarak son derece güzel buyurun bütün kuzeyli kardeşler bu isim altında toplanalım bu psikolojikmen bile güneylilere etki eder buyurun gelin burada birleşelim herkese iyi savaşlar Teşekkürler...
|
|
|
|||
|
|||
|
Maalesef bu görüşlerinize katılamayacağım . Çünkü tecrübelerim ve matematiksel hesaplar sizleri doğrulamıyor. Oyunun heyecanına kapılıp hayal kurmanın bi anlamı yok . Şayet ilk 3 dışındaki herhangi bir dereceyi hedefliyorsanız diyeceğim yok ...
Geçtiğimiz hafta sonu 1.liği nofear ın alması bizleri yanıltmasın ; çünkü jan_pol de en az 5 mareşal arkadaş hesap dondurmuştu . Bu gün tekrar 1 olmalarıda bu nedendendir. Hali hazırda 2 mareşal arkadaş daha hesap dondurmuş durumda . Benim görüşüm 1 ve 2 nin bir süre daha böyle devam edeceğidir. Ayrıca kuzeyde nofear ın ataklarına , güneyde jan_pol daima karşılık vermiştir. Şimdiki durumda güneyde bu desteği veren bazı arkadaşlar, ayrılıp kendi ittifaklarını kurmuşlardır. Bu şunu gösterir : Gerek olduğunda tekrar toparlanacaklardır. Güneyde asla bir araya gelemeyecek kişi ve bu arkadaşlardan oluşan gruplarda vardır. Eski tecrübeli arkadaşlar bunları bilirler. Pek çok arkadaşımla görüşlerimi ve planlarımı paylaştım . Hemen hemen tamamıyla aynı fikirdeyiz . Peki sonuç olarak kuzeyde ne yapmalı? Bence : _ Toplam hesapları 1 milyonu geçmeyen tüm kuzeyli ittifakları oluşturan arkadaşlar ki , bu gruplardaki arkadaşların çoğuda oyunda fazla aktif olmayan hesaplardır ; kararlarını verecekler, kuzeyin iki büyük ittifakı olan ve şimdi 2.-3. sıraları alan NoFeAr veya K_S_K ittifaklarına katılmaları ... _ Diğer yapılması gereken ise , bence en önemlisi de budur, güneyli arkadaşlardan , kuzeye sıcak bakanların transferinin sağlanması , böylece puan bazında eşitliğin teminidir... Saygılarımla , hepinize eğlenceli oyunlar.
|
|||
|
|||
|
ittifakların puanlarının eşitlenmesi konusu biraz sakat gibi olur çünkü güneyliler kuzeye bırakın sıcak bakmayı güçsüz olanlara merhamet bile etmiyorlar kaç kere küçük rütbelerden şikayet geliyor ama ef35 kardeşime katılıyorum doğru karar en iyisidir.
|
|
|
|||
|
|||
|
Neden aynı Irk' dan üyeler rekabet içine qirsinler ki? Karşı Irk' lar rekabete qirsinler bence daha mantıklı olur..

-=[KUZEY]=- 

Normal